Snaarmanslaan 2, Alkmaar

Gemeente Alkmaar | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Snaarmanslaan 2 in Alkmaar
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1910
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1815 SH
Functie:
Industriefunctie
Alles over:
Hulp nodig met het zoeken?

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Snaarmanslaan 2 bevindt zich in de plaats Alkmaar, in de gemeente Alkmaar en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1815 SH en het adres heeft een industriefunctie. Het bouwjaar is 1910.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Snaarmanslaan 2 Alkmaar
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Snaarmanslaan 2 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Snaarmanslaan 2 Alkmaar te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Snaarmanslaan 2 Alkmaar

Energielabel

Het energielabel van Snaarmanslaan 2 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Snaarmanslaan Alkmaar is F en het minst voorkomende energielabel is G. Het meest zuinige energielabel in Snaarmanslaan Alkmaar is B, terwijl G het minst zuinige energielabel in Snaarmanslaan is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Snaarmanslaan 2 in Alkmaar. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Snaarmanslaan 2 in Alkmaar dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Snaarmanslaan 2 in Alkmaar heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.