Stationsweg 8-B, Alkmaar

Gemeente Alkmaar | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:57 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1815 CC
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Stationsweg 8-B bevindt zich in de plaats Alkmaar, in de gemeente Alkmaar en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1815 CC en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Stationsweg 8-B Alkmaar
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Stationsweg 8-B heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Stationsweg 8-B Alkmaar te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Stationsweg 8-B heeft een woonoppervlakte van 57 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Stationsweg Alkmaar is 84 m2, waarmee Stationsweg 8-B dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Stationsweg 8-B dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Stationsweg 8-B Alkmaar
Energielabel Stationsweg 8-B Alkmaar

Energielabel

Het energielabel van Stationsweg 8-B is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Stationsweg Alkmaar is E en het minst voorkomende energielabel is A+. Het meest zuinige energielabel in Stationsweg Alkmaar is A+, terwijl G het minst zuinige energielabel in Stationsweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Stationsweg 8-B in Alkmaar. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Stationsweg 8-B in Alkmaar dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Stationsweg 8-B in Alkmaar heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.