Westerweg 266-A, Alkmaar

Gemeente Alkmaar | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1970
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1815 JK
Functie:
Overige Gebruiksfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Westerweg 266-A bevindt zich in de plaats Alkmaar, in de gemeente Alkmaar en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1815 JK en het adres heeft een overige gebruiksfunctie. Het bouwjaar is 1970.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Westerweg 266-A Alkmaar
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Westerweg 266-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Westerweg 266-A Alkmaar te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Westerweg 266-A Alkmaar

Energielabel

Het energielabel van Westerweg 266-A is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Westerweg Alkmaar is C en het minst voorkomende energielabel is B. Het meest zuinige energielabel in Westerweg Alkmaar is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Westerweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Westerweg 266-A in Alkmaar. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Westerweg 266-A in Alkmaar dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Westerweg 266-A in Alkmaar heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.