Adelaarstraat, Badhoevedorp

Gemeente Haarlemmermeer | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Adelaarstraat in Badhoevedorp
Adressen:
60
Woningen:
55
Bedrijven:
5
Gemiddelde woonoppervlakte:
238 m2
Meest voorkomende energielabel:
F
Postcode:
1171 TM
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€234.000 - €254.000

Over Adelaarstraat Badhoevedorp

Adelaarstraat is een straat in de plaats Badhoevedorp, in de gemeente Haarlemmermeer en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Adelaarstraat Badhoevedorp zijn in totaal 60 adressen gevestigd, waarvan 55 adressen een woning betreffen en 5 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Adelaarstraat Badhoevedorp is 264 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 36, met een grootte van 732 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 140 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Badhoevedorp is 301 m2. Vergeleken met alle straten in Badhoevedorp heeft Adelaarstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Adelaarstraat Badhoevedorp dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Adelaarstraat
Badhoevedorp
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Adelaarstraat Badhoevedorp is 238 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 35, met een grootte van 774 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 60, met een grootte van 62 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Badhoevedorp is 118 m2. Vergeleken met alle straten in Badhoevedorp heeft Adelaarstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Adelaarstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Adelaarstraat
Badhoevedorp
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Adelaarstraat Badhoevedorp is 1980. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1937 (waaronder huisnummer huisnummer 2). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 70, wat als bouwjaar 2023 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Badhoevedorp is 1965. Vergeleken met alle gebouwen in Badhoevedorp zijn de gebouwen in Adelaarstraat Badhoevedorp gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Adelaarstraat Badhoevedorp gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Adelaarstraat
Badhoevedorp
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Adelaarstraat Badhoevedorp wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 6. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €673.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Adelaarstraat Badhoevedorp wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 32, 33 en 34. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €131.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Adelaarstraat Badhoevedorp wordt geschat op €244.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Badhoevedorp is €467.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Badhoevedorp is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Adelaarstraat Badhoevedorp dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Adelaarstraat Badhoevedorp dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Adelaarstraat
Badhoevedorp
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Adelaarstraat Badhoevedorp is F (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 15-B). Het meest zuinige energielabel in Adelaarstraat Badhoevedorp is D, terwijl G het minst zuinige energielabel in Adelaarstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Badhoevedorp is C, waardoor Adelaarstraat met meest voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Badhoevedorp.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Adelaarstraat met meeste voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Adelaarstraat Badhoevedorp | Meest zuinig
Energielabel Adelaarstraat Badhoevedorp | Minst zuinig
Energielabel Adelaarstraat Badhoevedorp | Meest voorkomend

Bedrijven in Adelaarstraat Badhoevedorp

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Adelaarstraat Badhoevedorp. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Adelaarstraat Badhoevedorp? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Adelaarstraat 3, 1171 TM
Tekstschrijver
Scheppende kunst en documentaire schrijvers Groothandel in overige consumentenartikelen n.e.g.
Kvk nummer: 53499794
meer info
Meer info
Adelaarstraat 62, 1171 TM
Kinderdagverblijf
Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk
Kvk nummer: 60901934
meer info
Meer info
Adelaarstraat 60, 1171 TM
Dansschool
Dansscholen Cafés
Kvk nummer: 67739156
meer info
Meer info
Adelaarstraat 15-B, 1171 TM
Sport
Zaalsport in teamverband
Kvk nummer: 34373302
meer info
Meer info
Adelaarstraat 36, 1171 TM
Geestelijke zorg
Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten
Kvk nummer: 41222478
meer info
Meer info

Alle adressen in Adelaarstraat Badhoevedorp

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.