Sloterweg 406, Badhoevedorp

Gemeente Haarlemmermeer | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Sloterweg 406 in Badhoevedorp
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2017
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1171 VL
Functie:
Bijeenkomstfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Sloterweg 406 bevindt zich in de plaats Badhoevedorp, in de gemeente Haarlemmermeer en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1171 VL en het adres heeft een bijeenkomstfunctie en overige gebruiksfunctie. Het bouwjaar is 2017.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Sloterweg 406 Badhoevedorp
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Sloterweg 406 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Sloterweg 406 Badhoevedorp te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Sloterweg 406 Badhoevedorp

Energielabel

Het energielabel van Sloterweg 406 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Sloterweg Badhoevedorp is G en het minst voorkomende energielabel is D. Het meest zuinige energielabel in Sloterweg Badhoevedorp is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Sloterweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Sloterweg 406 in Badhoevedorp. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Sloterweg 406 in Badhoevedorp dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Sloterweg 406 in Badhoevedorp heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.