Koningsoordlaan 180, Berkel-Enschot

Gemeente Tilburg | Provincie Noord-Brabant

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Koningsoordlaan 180 in Berkel-Enschot
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:52 m2
energielabel
Energielabel:A+++
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5057 DM
Functie:
Woonfunctie
Type woning:
Appartement
Geschatte WOZ-waarde:
€27.000,-
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Koningsoordlaan 180 bevindt zich in de plaats Berkel-Enschot, in de gemeente Tilburg en daarmee in de provincie Noord-Brabant. De postcode van het adres is 5057 DM en het adres heeft een woonfunctie. Het type woonhuis is appartement en is gebouwd in het jaar 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Koningsoordlaan 180 Berkel-Enschot
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Koningsoordlaan 180 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Koningsoordlaan 180 Berkel-Enschot te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Koningsoordlaan 180 heeft een woonoppervlakte van 52 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Koningsoordlaan Berkel-Enschot is 101 m2, waarmee Koningsoordlaan 180 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Koningsoordlaan 180 dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Koningsoordlaan 180 Berkel-Enschot
Energielabel Koningsoordlaan 180 Berkel-Enschot

Energielabel

Het energielabel van Koningsoordlaan 180 is A+++. De meest voorkomende energielabel in Koningsoordlaan Berkel-Enschot is A+++ en het minst voorkomende energielabel is A++. Het meest zuinige energielabel in Koningsoordlaan Berkel-Enschot is A+++, terwijl A++ het minst zuinige energielabel in Koningsoordlaan is.

Geschatte WOZ-waarde

De WOZ-waarde van de Koningsoordlaan 180 wordt geschat op een waarde van €27.000,-. Hierbij heeft de schatting plaatsgevonden op 01-01-2021. Er is geen vergelijking met voorgaande jaren mogelijk aangezien er toen geen WOZ-waardebepaling van toepassing was voor Koningsoordlaan 180 Berkel-Enschot.

Peildatum Geschatte WOZ-waarde
01-01-2021 €27.000,-
WOZ-waarde Koningsoordlaan 180 Berkel-Enschot

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Koningsoordlaan 180 in Berkel-Enschot. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Koningsoordlaan 180 in Berkel-Enschot dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Koningsoordlaan 180 in Berkel-Enschot heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.