Rectorstraat 6, Berkel-Enschot

Gemeente Tilburg | Provincie Noord-Brabant

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Rectorstraat 6 in Berkel-Enschot
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:153 m2
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:139 m2
energielabel
Energielabel:A+++
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5057 DC
Functie:
Woonfunctie
Geschatte WOZ-waarde:
€168.000,-
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Rectorstraat 6 bevindt zich in de plaats Berkel-Enschot, in de gemeente Tilburg en daarmee in de provincie Noord-Brabant. De postcode van het adres is 5057 DC en het adres heeft een woonfunctie. Het type woonhuis is rijwoning tussen en is gebouwd in het jaar 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Rectorstraat 6 Berkel-Enschot
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Rectorstraat 6 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Rectorstraat 6 Berkel-Enschot te schrijven!
Schrijf een review

Perceeloppervlakte

Rectorstraat 6 heeft een perceeloppervlakte van 153 m2. De gemiddelde perceeloppervlakte in Rectorstraat Berkel-Enschot is 181 m2, waarmee Rectorstraat 6 dus een kleinere perceeloppervlakte heeft.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Rectorstraat 6 dus grotere perceeloppervlakte.

Perceeloppervlakte Rectorstraat 6 Berkel-Enschot

Woonoppervlakte

Rectorstraat 6 heeft een woonoppervlakte van 139 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Rectorstraat Berkel-Enschot is 150 m2, waarmee Rectorstraat 6 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Rectorstraat 6 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Rectorstraat 6 Berkel-Enschot
Energielabel Rectorstraat 6 Berkel-Enschot

Energielabel

Het energielabel van Rectorstraat 6 is A+++. De meest voorkomende energielabel in Rectorstraat Berkel-Enschot is A+++ en het minst voorkomende energielabel is A++++. Het meest zuinige energielabel in Rectorstraat Berkel-Enschot is A++++, terwijl A+++ het minst zuinige energielabel in Rectorstraat is.

Geschatte WOZ-waarde

De WOZ-waarde van de Rectorstraat 6 wordt geschat op een waarde van €168.000,-. Hierbij heeft de schatting plaatsgevonden op 01-01-2021. Het afgelopen jaar is deze waardebepaling gestegen met 28%.

Peildatum Geschatte WOZ-waarde
01-01-2021 €168.000,-
01-01-2020 €131.000,-
WOZ-waarde Rectorstraat 6 Berkel-Enschot

WOZ-waardeverloop


Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Rectorstraat 6 in Berkel-Enschot. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Rectorstraat 6 in Berkel-Enschot dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Rectorstraat 6 in Berkel-Enschot heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.