Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Eemskanaal Z.Z., Farmsum

Gemeente Delfzijl
Provincie Groningen

Kaartweergave Eemskanaal Z.Z. in Farmsum
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  64
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  114 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  9936 AM, 9936 AP, 9936 AN
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €167.000 - €181.000 info

Over Eemskanaal Z.Z. Farmsum

Eemskanaal Z.Z. is een straat in de plaats Farmsum, in de gemeente Delfzijl en daarmee in de provincie Groningen. In Eemskanaal Z.Z. Farmsum zijn er in totaal 64 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Eemskanaal Z.Z. Farmsum is 354 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 80, met een grootte van 1178 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 6-A, met een grootte van 86 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Farmsum is 321 m2. Vergeleken met alle straten in Farmsum heeft Eemskanaal Z.Z. gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Eemskanaal Z.Z. Farmsum dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Eemskanaal Z.Z.
Farmsum
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Eemskanaal Z.Z. Farmsum is 114 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 50, met een grootte van 359 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 40, met een grootte van 67 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Farmsum is 108 m2. Vergeleken met alle straten in Farmsum heeft Eemskanaal Z.Z. gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Eemskanaal Z.Z. dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Eemskanaal Z.Z.
Farmsum
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Eemskanaal Z.Z. Farmsum is 1963. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1900 (waaronder huisnummer huisnummer 50). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2012 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Farmsum is 1955. Vergeleken met alle gebouwen in Farmsum zijn de gebouwen in Eemskanaal Z.Z. Farmsum gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Eemskanaal Z.Z. Farmsum gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Eemskanaal Z.Z.
Farmsum
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Eemskanaal Z.Z. Farmsum wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 80. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €395.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Eemskanaal Z.Z. wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 66. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €23.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Eemskanaal Z.Z. Farmsum wordt geschat op €174.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Farmsum is €150.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Farmsum is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Eemskanaal Z.Z. Farmsum dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Eemskanaal Z.Z. Farmsum dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Eemskanaal Z.Z.
Farmsum
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Eemskanaal Z.Z. Farmsum is A (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 10). Het meest zuinige energielabel in Eemskanaal Z.Z. Farmsum is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Eemskanaal Z.Z. is.

Het meeste voorkomende energielabel in Farmsum is A, waardoor Eemskanaal Z.Z. met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Farmsum.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Eemskanaal Z.Z. met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Eemskanaal Z.Z. Farmsum | Meest zuinig
Energielabel Eemskanaal Z.Z. Farmsum | Minst zuinig
Energielabel Eemskanaal Z.Z. Farmsum | Meest voorkomend

Bedrijven in Eemskanaal Z.Z. Farmsum

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Eemskanaal Z.Z. in Farmsum. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Eemskanaal Z.Z. in Farmsum dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Eemskanaal Z.Z. Farmsum

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Eemskanaal Z.Z. in Farmsum? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden