Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Ripperdastraat, Farmsum

Gemeente Delfzijl
Provincie Groningen

Kaartweergave Ripperdastraat in Farmsum
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  59
 • Bedrijven
  8
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  91 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  9936 BD, 9936 BB, 9936 BC, 9936 BA
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €118.000 - €128.000 info

Over Ripperdastraat Farmsum

Ripperdastraat is een straat in de plaats Farmsum, in de gemeente Delfzijl en daarmee in de provincie Groningen. In Ripperdastraat Farmsum zijn in totaal 67 adressen gevestigd, waarvan 59 adressen een woning betreffen en 8 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Ripperdastraat Farmsum is 178 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 57, met een grootte van 432 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 62, met een grootte van 141 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Farmsum is 321 m2. Vergeleken met alle straten in Farmsum heeft Ripperdastraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Ripperdastraat Farmsum dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Ripperdastraat
Farmsum
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Ripperdastraat Farmsum is 91 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 35, met een grootte van 127 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 79 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Farmsum is 108 m2. Vergeleken met alle straten in Farmsum heeft Ripperdastraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Ripperdastraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Ripperdastraat
Farmsum
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Ripperdastraat Farmsum is 1952. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 57, wat als bouwjaar 1949 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2012 (waaronder huisnummer huisnummer 37).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Farmsum is 1955. Vergeleken met alle gebouwen in Farmsum zijn de gebouwen in Ripperdastraat Farmsum gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Ripperdastraat Farmsum gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Ripperdastraat
Farmsum
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Ripperdastraat Farmsum wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 57. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €154.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Ripperdastraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 30. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €87.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Ripperdastraat Farmsum wordt geschat op €123.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Farmsum is €150.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Farmsum is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Ripperdastraat Farmsum dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Ripperdastraat Farmsum dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Ripperdastraat
Farmsum
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Ripperdastraat Farmsum is C (waaronder huisnummer 7) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 19). Het meest zuinige energielabel in Ripperdastraat Farmsum is B, terwijl F het minst zuinige energielabel in Ripperdastraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Farmsum is A, waardoor Ripperdastraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Farmsum.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Ripperdastraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Ripperdastraat Farmsum | Meest zuinig
Energielabel Ripperdastraat Farmsum | Minst zuinig
Energielabel Ripperdastraat Farmsum | Meest voorkomend

Alle adressen in Ripperdastraat Farmsum

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Ripperdastraat in Farmsum? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden