Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Reigerstraat, Foxhol

Gemeente Midden-Groningen
Provincie Groningen

Kaartweergave Reigerstraat in Foxhol

Over Reigerstraat Foxhol

Reigerstraat is een straat in de plaats Foxhol, in de gemeente Midden-Groningen en daarmee in de provincie Groningen. In Reigerstraat Foxhol zijn in totaal 8 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 7 adressen een woning betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Reigerstraat Foxhol is 94 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 100 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 68 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Foxhol is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Foxhol heeft Reigerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Reigerstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Reigerstraat
Foxhol
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Reigerstraat Foxhol is 1963. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1963 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Foxhol is 1965. Vergeleken met alle gebouwen in Foxhol zijn de gebouwen in Reigerstraat Foxhol gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Reigerstraat Foxhol gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Reigerstraat
Foxhol
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Reigerstraat Foxhol is C (waaronder huisnummer 11) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Reigerstraat Foxhol is C, terwijl E het minst zuinige energielabel in Reigerstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Foxhol is D, waardoor Reigerstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Foxhol.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Reigerstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Reigerstraat Foxhol | Meest zuinig
Energielabel Reigerstraat Foxhol | Minst zuinig
Energielabel Reigerstraat Foxhol | Meest voorkomend

Bedrijven in Reigerstraat Foxhol

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Reigerstraat Foxhol. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Reigerstraat Foxhol? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Reigerstraat Foxhol

Adres Postcode
Reigerstraat 1 9607 RH
Reigerstraat 3 9607 RH
Reigerstraat 5 9607 RH
Reigerstraat 7 9607 RH
Adres Postcode
Reigerstraat 9 9607 RH
Reigerstraat 11 9607 RH
Reigerstraat 13 9607 RH
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Reigerstraat in Foxhol? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden