Nieuwe Trekweg 12, Harlingen

Gemeente Harlingen | Provincie Friesland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Nieuwe Trekweg 12 in Harlingen
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:537 m2
energielabel
Energielabel:B
bouwjaar
Bouwjaar:1999
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
8861 KD
Functie:
Industriefunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Nieuwe Trekweg 12 bevindt zich in de plaats Harlingen, in de gemeente Harlingen en daarmee in de provincie Friesland. De postcode van het adres is 8861 KD en het adres heeft een industriefunctie en kantoorfunctie en woonfunctie. Het type woonhuis is vrijstaande woning en is gebouwd in het jaar 1999.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Nieuwe Trekweg 12 Harlingen
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Nieuwe Trekweg 12 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Nieuwe Trekweg 12 Harlingen te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Nieuwe Trekweg 12 heeft een woonoppervlakte van 537 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Nieuwe Trekweg Harlingen is 440 m2, waarmee Nieuwe Trekweg 12 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Nieuwe Trekweg 12 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Nieuwe Trekweg 12 Harlingen
Energielabel Nieuwe Trekweg 12 Harlingen

Energielabel

Het energielabel van Nieuwe Trekweg 12 is B. De meest voorkomende energielabel in Nieuwe Trekweg Harlingen is A en het minst voorkomende energielabel is B. Het meest zuinige energielabel in Nieuwe Trekweg Harlingen is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Nieuwe Trekweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Nieuwe Trekweg 12 in Harlingen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Nieuwe Trekweg 12 in Harlingen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Nieuwe Trekweg 12 in Harlingen heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.