Oude Trekweg, Harlingen

Gemeente Harlingen | Provincie Friesland

Kaartweergave Oude Trekweg in Harlingen
Adressen:
214
Woningen:
69
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
274 m2
Meest voorkomende energielabel:
E
Postcodes:
8861 KT, 8861 KS, 8861 KR, 8861 KL, 8861 KK
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€241.000 - €261.000

Over Oude Trekweg Harlingen

Oude Trekweg is een straat in de plaats Harlingen, in de gemeente Harlingen en daarmee in de provincie Friesland. In Oude Trekweg Harlingen zijn er in totaal 69 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Oude Trekweg Harlingen is 956 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 82, met een grootte van 6055 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 59, met een grootte van 229 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Harlingen is 434 m2. Vergeleken met alle straten in Harlingen heeft Oude Trekweg gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Oude Trekweg Harlingen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Oude Trekweg
Harlingen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Oude Trekweg Harlingen is 274 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 76, met een grootte van 3604 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 39, met een grootte van 55 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Harlingen is 126 m2. Vergeleken met alle straten in Harlingen heeft Oude Trekweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Oude Trekweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Oude Trekweg
Harlingen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Oude Trekweg Harlingen is 1992. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 66, wat als bouwjaar 1829 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2023 (waaronder huisnummer huisnummer 24).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Harlingen is 1959. Vergeleken met alle gebouwen in Harlingen zijn de gebouwen in Oude Trekweg Harlingen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Oude Trekweg Harlingen gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Oude Trekweg
Harlingen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Oude Trekweg Harlingen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 60. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €510.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Oude Trekweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 92. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €95.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Oude Trekweg Harlingen wordt geschat op €251.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Harlingen is €218.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Harlingen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Oude Trekweg Harlingen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Oude Trekweg Harlingen dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Oude Trekweg
Harlingen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Oude Trekweg Harlingen is E (waaronder huisnummer 39) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 55). Het meest zuinige energielabel in Oude Trekweg Harlingen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Oude Trekweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Harlingen is A, waardoor Oude Trekweg met meest voorkomende energielabel E gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Harlingen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Oude Trekweg met meeste voorkomende energielabel E gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Oude Trekweg Harlingen | Meest zuinig
Energielabel Oude Trekweg Harlingen | Minst zuinig
Energielabel Oude Trekweg Harlingen | Meest voorkomend

Bedrijven in Oude Trekweg Harlingen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Oude Trekweg in Harlingen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Oude Trekweg in Harlingen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Oude Trekweg Harlingen

Toon alle adressen

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.