Jozef Beaujeanlaan 2, Heerlen

Gemeente Heerlen | Provincie Limburg

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:2.870 m2
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:489 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
6414 AZ
Functie:
Woonfunctie
Geschatte WOZ-waarde:
€288.000,-
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Jozef Beaujeanlaan 2 bevindt zich in de plaats Heerlen, in de gemeente Heerlen en daarmee in de provincie Limburg. De postcode van het adres is 6414 AZ en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Jozef Beaujeanlaan 2 Heerlen
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Jozef Beaujeanlaan 2 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Jozef Beaujeanlaan 2 Heerlen te schrijven!
Schrijf een review

Perceeloppervlakte

Jozef Beaujeanlaan 2 heeft een perceeloppervlakte van 2870 m2. De gemiddelde perceeloppervlakte in Jozef Beaujeanlaan Heerlen is 2559 m2, waarmee Jozef Beaujeanlaan 2 dus een grotere perceeloppervlakte heeft.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Jozef Beaujeanlaan 2 dus grotere perceeloppervlakte.

Perceeloppervlakte Jozef Beaujeanlaan 2 Heerlen

Woonoppervlakte

Jozef Beaujeanlaan 2 heeft een woonoppervlakte van 489 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Jozef Beaujeanlaan Heerlen is 282 m2, waarmee Jozef Beaujeanlaan 2 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Jozef Beaujeanlaan 2 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Jozef Beaujeanlaan 2 Heerlen
Energielabel Jozef Beaujeanlaan 2 Heerlen

Energielabel

Het energielabel van Jozef Beaujeanlaan 2 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Jozef Beaujeanlaan Heerlen is en het minst voorkomende energielabel is . Het meest zuinige energielabel in Jozef Beaujeanlaan Heerlen is , terwijl het minst zuinige energielabel in Jozef Beaujeanlaan is.

Geschatte WOZ-waarde

De WOZ-waarde van de Jozef Beaujeanlaan 2 wordt geschat op een waarde van €288.000,-. Hierbij heeft de schatting plaatsgevonden op 01-01-2021. Er is geen vergelijking met voorgaande jaren mogelijk aangezien er toen geen WOZ-waardebepaling van toepassing was voor Jozef Beaujeanlaan 2 Heerlen.

Peildatum Geschatte WOZ-waarde
01-01-2021 €288.000,-
WOZ-waarde Jozef Beaujeanlaan 2 Heerlen

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Jozef Beaujeanlaan 2 in Heerlen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Jozef Beaujeanlaan 2 in Heerlen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Jozef Beaujeanlaan 2 in Heerlen heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.