Vogelmuur 6-A, Heerlen

Gemeente Heerlen | Provincie Limburg

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2021
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
6418 NG
Functie:
Winkelfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Vogelmuur 6-A bevindt zich in de plaats Heerlen, in de gemeente Heerlen en daarmee in de provincie Limburg. De postcode van het adres is 6418 NG en het adres heeft een winkelfunctie. Het bouwjaar is 2021.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Vogelmuur 6-A Heerlen
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Vogelmuur 6-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Vogelmuur 6-A Heerlen te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Vogelmuur 6-A Heerlen

Energielabel

Het energielabel van Vogelmuur 6-A is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Vogelmuur Heerlen is A+++ en het minst voorkomende energielabel is A. Het meest zuinige energielabel in Vogelmuur Heerlen is A+++, terwijl A het minst zuinige energielabel in Vogelmuur is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Vogelmuur 6-A in Heerlen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Vogelmuur 6-A in Heerlen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Vogelmuur 6-A in Heerlen heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.