Arie De Waalstraat 4, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Arie De Waalstraat 4 in Huizen
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:C
bouwjaar
Bouwjaar:1940
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1272 CB
Functie:
Kantoorfunctie
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Arie De Waalstraat 4 bevindt zich in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1272 CB en het adres heeft een kantoorfunctie. Het bouwjaar is 1940.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Arie De Waalstraat 4 Huizen
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Arie De Waalstraat 4 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Arie De Waalstraat 4 Huizen te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Arie De Waalstraat 4 Huizen

Energielabel

Het energielabel van Arie De Waalstraat 4 is C. De meest voorkomende energielabel in Arie De Waalstraat Huizen is C en het minst voorkomende energielabel is D. Het meest zuinige energielabel in Arie De Waalstraat Huizen is C, terwijl D het minst zuinige energielabel in Arie De Waalstraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Arie De Waalstraat 4 in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Arie De Waalstraat 4 in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Arie De Waalstraat 4 in Huizen heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.