Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Hannie Schaftlaan, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Hannie Schaftlaan in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  3
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  185 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  B
 • Postcode
  1277 BS
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €732.000 - €794.000 info

Over Hannie Schaftlaan Huizen

Hannie Schaftlaan is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Hannie Schaftlaan Huizen zijn er in totaal 3 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Hannie Schaftlaan Huizen is 581 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 603 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 568 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Hannie Schaftlaan gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hannie Schaftlaan Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Hannie Schaftlaan
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Hannie Schaftlaan Huizen is 185 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 204 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 149 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Hannie Schaftlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hannie Schaftlaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Hannie Schaftlaan
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Hannie Schaftlaan Huizen is 1996. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1996 (waaronder huisnummer huisnummer 3). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Hannie Schaftlaan Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Hannie Schaftlaan Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Hannie Schaftlaan
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Hannie Schaftlaan Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 5. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €807.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Hannie Schaftlaan wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €705.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Hannie Schaftlaan Huizen wordt geschat op €763.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hannie Schaftlaan Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hannie Schaftlaan Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Hannie Schaftlaan
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Hannie Schaftlaan Huizen is B (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Hannie Schaftlaan Huizen is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Hannie Schaftlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Hannie Schaftlaan met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Hannie Schaftlaan met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Hannie Schaftlaan Huizen | Meest zuinig
Energielabel Hannie Schaftlaan Huizen | Minst zuinig
Energielabel Hannie Schaftlaan Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Hannie Schaftlaan Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Hannie Schaftlaan in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Hannie Schaftlaan in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Hannie Schaftlaan Huizen

Adres Postcode
Hannie Schaftlaan 1 1277 BS
Hannie Schaftlaan 3 1277 BS
Adres Postcode
Hannie Schaftlaan 5 1277 BS
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Hannie Schaftlaan in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden