Joost Banckertstraat, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Joost Banckertstraat in Huizen
Adressen:
76
Woningen:
76
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
89 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcodes:
1272 BG, 1272 BJ, 1272 BE, 1272 BH
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€291.000 - €315.000

Over Joost Banckertstraat Huizen

Joost Banckertstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Joost Banckertstraat Huizen zijn er in totaal 76 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Joost Banckertstraat Huizen is 184 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 72, met een grootte van 335 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 125 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Joost Banckertstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Joost Banckertstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Joost Banckertstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Joost Banckertstraat Huizen is 89 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 141 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 66, met een grootte van 67 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Joost Banckertstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Joost Banckertstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Joost Banckertstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Joost Banckertstraat Huizen is 1953. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1951 (waaronder huisnummer huisnummer 64). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Joost Banckertstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Joost Banckertstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Joost Banckertstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Joost Banckertstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 11. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €443.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Joost Banckertstraat Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 46 en 48. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €246.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Joost Banckertstraat Huizen wordt geschat op €303.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Joost Banckertstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Joost Banckertstraat Huizen dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Joost Banckertstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Joost Banckertstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 26) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 81). Het meest zuinige energielabel in Joost Banckertstraat Huizen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Joost Banckertstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Joost Banckertstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Joost Banckertstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Joost Banckertstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Joost Banckertstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Joost Banckertstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Joost Banckertstraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Joost Banckertstraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Joost Banckertstraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Joost Banckertstraat Huizen

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.