Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Koningin Wilhelminastraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Koningin Wilhelminastraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  43
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  127 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  1271 PG, 1271 PH, 1271 PE
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €430.000 - €465.000 info

Over Koningin Wilhelminastraat Huizen

Koningin Wilhelminastraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Koningin Wilhelminastraat Huizen zijn er in totaal 43 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Koningin Wilhelminastraat Huizen is 234 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 22, met een grootte van 888 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 28, met een grootte van 31 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Koningin Wilhelminastraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Koningin Wilhelminastraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Koningin Wilhelminastraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Koningin Wilhelminastraat Huizen is 127 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 341 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 25-A, met een grootte van 54 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Koningin Wilhelminastraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Koningin Wilhelminastraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Koningin Wilhelminastraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Koningin Wilhelminastraat Huizen is 1945. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1886 (waaronder huisnummer huisnummer 9). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 27).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Koningin Wilhelminastraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Koningin Wilhelminastraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Koningin Wilhelminastraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Koningin Wilhelminastraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 22. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €931.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Koningin Wilhelminastraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 28. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €26.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Koningin Wilhelminastraat Huizen wordt geschat op €447.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Koningin Wilhelminastraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Koningin Wilhelminastraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Koningin Wilhelminastraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Koningin Wilhelminastraat Huizen is A (waaronder huisnummer 12-A) en het minst voorkomende energielabel is F (waaronder huisnummer 43). Het meest zuinige energielabel in Koningin Wilhelminastraat Huizen is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in Koningin Wilhelminastraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Koningin Wilhelminastraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Koningin Wilhelminastraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Koningin Wilhelminastraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Koningin Wilhelminastraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Koningin Wilhelminastraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Koningin Wilhelminastraat Huizen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Koningin Wilhelminastraat in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Koningin Wilhelminastraat in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Koningin Wilhelminastraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Koningin Wilhelminastraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden