Prinses Irenestraat 11-A, Huizen

Gemeente Huizen | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Prinses Irenestraat 11-A in Huizen
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1963
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1271 XS
Functie:
Industriefunctie
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Prinses Irenestraat 11-A bevindt zich in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1271 XS en het adres heeft een industriefunctie. Het bouwjaar is 1963.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Prinses Irenestraat 11-A Huizen
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Prinses Irenestraat 11-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Prinses Irenestraat 11-A Huizen te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Prinses Irenestraat 11-A Huizen

Energielabel

Het energielabel van Prinses Irenestraat 11-A is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Prinses Irenestraat Huizen is C en het minst voorkomende energielabel is B. Het meest zuinige energielabel in Prinses Irenestraat Huizen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Prinses Irenestraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prinses Irenestraat 11-A in Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prinses Irenestraat 11-A in Huizen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Prinses Irenestraat 11-A in Huizen heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.