Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Wolfskamerstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Wolfskamerstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  20
 • Bedrijven
  5
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  93 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  F
 • Postcodes
  1271 XB, 1271 XC
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €238.000 - €257.000 info

Over Wolfskamerstraat Huizen

Wolfskamerstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Wolfskamerstraat Huizen zijn in totaal 25 adressen gevestigd, waarvan 20 adressen een woning betreffen en 5 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Wolfskamerstraat Huizen is 123 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 128 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 109 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Wolfskamerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Wolfskamerstraat Huizen dus een kleinere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Wolfskamerstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Wolfskamerstraat Huizen is 93 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 98 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 84 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Wolfskamerstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Wolfskamerstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Wolfskamerstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Wolfskamerstraat Huizen is 1926. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1926 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Wolfskamerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Wolfskamerstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Wolfskamerstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Wolfskamerstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 5. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €256.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Wolfskamerstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €227.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Wolfskamerstraat Huizen wordt geschat op €247.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Wolfskamerstraat Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Wolfskamerstraat Huizen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Wolfskamerstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Wolfskamerstraat Huizen is F (waaronder huisnummer 1) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Wolfskamerstraat Huizen is D, terwijl G het minst zuinige energielabel in Wolfskamerstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Wolfskamerstraat met meest voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Wolfskamerstraat met meeste voorkomende energielabel F gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Wolfskamerstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Wolfskamerstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Wolfskamerstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Wolfskamerstraat Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Wolfskamerstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Wolfskamerstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Wolfskamerstraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Wolfskamerstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden