Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Haagbeek, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

Kaartweergave Haagbeek in Lomm
Adressen:
3
Woningen:
3
Bedrijven:
1
Gemiddelde woonoppervlakte:
283 m2
Meest voorkomende energielabel:
B
Postcode:
5943 BE

Over Haagbeek Lomm

Haagbeek is een straat in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. In Haagbeek Lomm zijn in totaal 4 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 3 adressen een woning betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Haagbeek Lomm is 283 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 485 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 159 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Lomm is 168 m2. Vergeleken met alle straten in Lomm heeft Haagbeek gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Haagbeek dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Haagbeek
Lomm
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Haagbeek Lomm is 1971. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1930 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 5).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Lomm is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Lomm zijn de gebouwen in Haagbeek Lomm gemiddeld gezien dus even oud.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Haagbeek Lomm gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Haagbeek
Lomm
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Haagbeek Lomm is B (waaronder huisnummer 5) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Haagbeek Lomm is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Haagbeek is.

Het meeste voorkomende energielabel in Lomm is C, waardoor Haagbeek met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Lomm.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Haagbeek met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Haagbeek Lomm | Meest zuinig
Energielabel Haagbeek Lomm | Minst zuinig
Energielabel Haagbeek Lomm | Meest voorkomend

Bedrijven in Haagbeek Lomm

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Haagbeek Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Haagbeek Lomm? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Haagbeek 1, 5943 BE
Huisarts
Praktijken van huisartsen
Kvk nummer: 14114062
meer info
Meer info

Alle adressen in Haagbeek Lomm

Adres Postcode
Haagbeek 1 5943 BE
Haagbeek 5 5943 BE
Adres Postcode
Haagbeek 7 5943 BE

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.