Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Maasveldstraat 12, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:109 m2
energielabel
Energielabel:D
bouwjaar
Bouwjaar:1973
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5943 AT
Functie:
Woonfunctie
Type woning:
Twee-onder-een-kap / rijwoning hoek
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Maasveldstraat 12 bevindt zich in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. De postcode van het adres is 5943 AT en het adres heeft een woonfunctie. Het type woonhuis is twee-onder-een-kap / rijwoning hoek en is gebouwd in het jaar 1973.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Maasveldstraat 12 Lomm
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Maasveldstraat 12 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Maasveldstraat 12 Lomm te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Maasveldstraat 12 heeft een woonoppervlakte van 109 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Maasveldstraat Lomm is 121 m2, waarmee Maasveldstraat 12 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Maasveldstraat 12 dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Maasveldstraat 12 Lomm
Energielabel Maasveldstraat 12 Lomm

Energielabel

Het energielabel van Maasveldstraat 12 is D. De meest voorkomende energielabel in Maasveldstraat Lomm is C en het minst voorkomende energielabel is E. Het meest zuinige energielabel in Maasveldstraat Lomm is C, terwijl E het minst zuinige energielabel in Maasveldstraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Maasveldstraat 12 in Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Maasveldstraat 12 in Lomm dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Maasveldstraat 12 in Lomm heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.