Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Maaszicht 10, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:168 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2009
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5943 BL
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Maaszicht 10 bevindt zich in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. De postcode van het adres is 5943 BL en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2009.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Maaszicht 10 Lomm
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Maaszicht 10 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Maaszicht 10 Lomm te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Maaszicht 10 heeft een woonoppervlakte van 168 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Maaszicht Lomm is 169 m2, waarmee Maaszicht 10 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Maaszicht 10 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Maaszicht 10 Lomm
Energielabel Maaszicht 10 Lomm

Energielabel

Het energielabel van Maaszicht 10 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Maaszicht Lomm is A en het minst voorkomende energielabel is A. Het meest zuinige energielabel in Maaszicht Lomm is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Maaszicht is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Maaszicht 10 in Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Maaszicht 10 in Lomm dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Maaszicht 10 in Lomm heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.