Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Maaszicht 9, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:119 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2016
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5943 BL
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Maaszicht 9 bevindt zich in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. De postcode van het adres is 5943 BL en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2016.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Maaszicht 9 Lomm
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Maaszicht 9 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Maaszicht 9 Lomm te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Maaszicht 9 heeft een woonoppervlakte van 119 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Maaszicht Lomm is 169 m2, waarmee Maaszicht 9 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Maaszicht 9 dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Maaszicht 9 Lomm
Energielabel Maaszicht 9 Lomm

Energielabel

Het energielabel van Maaszicht 9 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Maaszicht Lomm is A en het minst voorkomende energielabel is A. Het meest zuinige energielabel in Maaszicht Lomm is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Maaszicht is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Maaszicht 9 in Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Maaszicht 9 in Lomm dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Maaszicht 9 in Lomm heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.