Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Op De Diep 16, Lomm

Gemeente Venlo | Provincie Limburg

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:218 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1968
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5943 BK
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Op De Diep 16 bevindt zich in de plaats Lomm, in de gemeente Venlo en daarmee in de provincie Limburg. De postcode van het adres is 5943 BK en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 1968.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Op De Diep 16 Lomm
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Op De Diep 16 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Op De Diep 16 Lomm te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Op De Diep 16 heeft een woonoppervlakte van 218 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Op De Diep Lomm is 213 m2, waarmee Op De Diep 16 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Op De Diep 16 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Op De Diep 16 Lomm
Energielabel Op De Diep 16 Lomm

Energielabel

Het energielabel van Op De Diep 16 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Op De Diep Lomm is C en het minst voorkomende energielabel is C. Het meest zuinige energielabel in Op De Diep Lomm is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Op De Diep is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Op De Diep 16 in Lomm. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Op De Diep 16 in Lomm dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Op De Diep 16 in Lomm heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.