Bamestraweg 17, Middenbeemster

Gemeente Purmerend | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Bamestraweg 17 in Middenbeemster
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1997
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1462 VM
Functie:
Industriefunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Bamestraweg 17 bevindt zich in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Purmerend en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1462 VM en het adres heeft een industriefunctie. Het bouwjaar is 1997.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Bamestraweg 17 Middenbeemster
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Bamestraweg 17 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Bamestraweg 17 Middenbeemster te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Bamestraweg 17 Middenbeemster

Energielabel

Het energielabel van Bamestraweg 17 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Bamestraweg Middenbeemster is A en het minst voorkomende energielabel is A. Het meest zuinige energielabel in Bamestraweg Middenbeemster is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Bamestraweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Bamestraweg 17 in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Bamestraweg 17 in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Bamestraweg 17 in Middenbeemster heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.