Bernardus Hollanderstraat, Middenbeemster

Gemeente Purmerend | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Bernardus Hollanderstraat in Middenbeemster
Adressen:
31
Woningen:
30
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
127 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcodes:
1462 XD, 1462 XE
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€353.000 - €383.000

Over Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster

Bernardus Hollanderstraat is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Purmerend en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster zijn er in totaal 30 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster is 266 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 668 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 16, met een grootte van 147 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middenbeemster is 738 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Bernardus Hollanderstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Bernardus Hollanderstraat
Middenbeemster
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster is 127 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 298 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 40, met een grootte van 92 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Middenbeemster is 145 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Bernardus Hollanderstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Bernardus Hollanderstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Bernardus Hollanderstraat
Middenbeemster
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster is 1973. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1968 (waaronder huisnummer huisnummer 40). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Bernardus Hollanderstraat
Middenbeemster
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €873.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 42, 44 en 46. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €264.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster wordt geschat op €368.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Middenbeemster is €402.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Bernardus Hollanderstraat
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster is A (waaronder huisnummer 14) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 10). Het meest zuinige energielabel in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Bernardus Hollanderstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Bernardus Hollanderstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Bernardus Hollanderstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Bernardus Hollanderstraat Middenbeemster

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Bernardus Hollanderstraat in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Bernardus Hollanderstraat in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.