Hemsterhuisweg, Middenbeemster

Gemeente Purmerend | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Hemsterhuisweg in Middenbeemster
Adressen:
28
Woningen:
18
Bedrijven:
1
Gemiddelde woonoppervlakte:
136 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcode:
1462 VP
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€391.000 - €423.000

Over Hemsterhuisweg Middenbeemster

Hemsterhuisweg is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Purmerend en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Hemsterhuisweg Middenbeemster zijn in totaal 19 adressen gevestigd, waarvan één adres een bedrijf betreft en 18 adressen een woning betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Hemsterhuisweg Middenbeemster is 1424 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 20100 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 125 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middenbeemster is 738 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Hemsterhuisweg gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hemsterhuisweg Middenbeemster dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Hemsterhuisweg
Middenbeemster
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Hemsterhuisweg Middenbeemster is 136 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 20, met een grootte van 302 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 34 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Middenbeemster is 145 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Hemsterhuisweg gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hemsterhuisweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Hemsterhuisweg
Middenbeemster
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Hemsterhuisweg Middenbeemster is 2003. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1998 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 20, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Hemsterhuisweg Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Hemsterhuisweg Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Hemsterhuisweg
Middenbeemster
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Hemsterhuisweg Middenbeemster wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 13. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.967.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Hemsterhuisweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €263.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Hemsterhuisweg Middenbeemster wordt geschat op €407.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Middenbeemster is €402.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hemsterhuisweg Middenbeemster dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hemsterhuisweg Middenbeemster dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Hemsterhuisweg
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Hemsterhuisweg Middenbeemster is A (waaronder huisnummer 14) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Hemsterhuisweg Middenbeemster is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Hemsterhuisweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Hemsterhuisweg met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Hemsterhuisweg met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Hemsterhuisweg Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Hemsterhuisweg Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Hemsterhuisweg Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Hemsterhuisweg Middenbeemster

Momenteel staat er één bedrijf geregistreerd in Hemsterhuisweg Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Hemsterhuisweg Middenbeemster? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Hemsterhuisweg 16, 1462 VP
Dienstverlening
Overige dienstverlening n.e.g.
Kvk nummer: 37157368
meer info
Meer info

Alle adressen in Hemsterhuisweg Middenbeemster

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.