Pieter Boomstraat, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Pieter Boomstraat in Middenbeemster
Adressen:
12
Woningen:
12
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
96 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcode:
1462 KC
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€248.000 - €268.000

Over Pieter Boomstraat Middenbeemster

Pieter Boomstraat is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Pieter Boomstraat Middenbeemster zijn er in totaal 12 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Pieter Boomstraat Middenbeemster is 164 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 240 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 125 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middenbeemster is 738 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Pieter Boomstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Pieter Boomstraat Middenbeemster dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Pieter Boomstraat
Middenbeemster
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Pieter Boomstraat Middenbeemster is 96 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 125 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 90 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Middenbeemster is 145 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Pieter Boomstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Pieter Boomstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Pieter Boomstraat
Middenbeemster
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Pieter Boomstraat Middenbeemster is 1957. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1957 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Pieter Boomstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Pieter Boomstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Pieter Boomstraat
Middenbeemster
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Pieter Boomstraat Middenbeemster wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €308.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Pieter Boomstraat Middenbeemster wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 8 en 10. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €235.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Pieter Boomstraat Middenbeemster wordt geschat op €258.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Middenbeemster is €402.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Pieter Boomstraat Middenbeemster dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Pieter Boomstraat Middenbeemster dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Pieter Boomstraat
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Pieter Boomstraat Middenbeemster is A (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Pieter Boomstraat Middenbeemster is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Pieter Boomstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Pieter Boomstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Pieter Boomstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Pieter Boomstraat Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Pieter Boomstraat Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Pieter Boomstraat Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Pieter Boomstraat Middenbeemster

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Pieter Boomstraat in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Pieter Boomstraat in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Pieter Boomstraat Middenbeemster

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.