Prinses Beatrixpark, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Prinses Beatrixpark in Middenbeemster
Adressen:
89
Woningen:
89
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
104 m2
Meest voorkomende energielabel:
A
Postcodes:
1462 JB, 1462 JP, 1462 JN, 1462 JA
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€259.000 - €280.000

Over Prinses Beatrixpark Middenbeemster

Prinses Beatrixpark is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Prinses Beatrixpark Middenbeemster zijn er in totaal 89 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Prinses Beatrixpark Middenbeemster is 540 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 10-A, met een grootte van 540 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 10-A, met een grootte van 540 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middenbeemster is 738 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Prinses Beatrixpark gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Beatrixpark Middenbeemster dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Prinses Beatrixpark
Middenbeemster
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Prinses Beatrixpark Middenbeemster is 104 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 54, met een grootte van 1299 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 38, met een grootte van 65 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Middenbeemster is 145 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Prinses Beatrixpark gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Beatrixpark dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Prinses Beatrixpark
Middenbeemster
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Prinses Beatrixpark Middenbeemster is 1997. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 10-A, wat als bouwjaar 1650 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Prinses Beatrixpark Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Prinses Beatrixpark Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Prinses Beatrixpark
Middenbeemster
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Prinses Beatrixpark Middenbeemster wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 26, 27 en 34. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €494.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Prinses Beatrixpark Middenbeemster wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 38, 39 en 40. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €187.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Prinses Beatrixpark Middenbeemster wordt geschat op €269.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Middenbeemster is €402.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Beatrixpark Middenbeemster dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Beatrixpark Middenbeemster dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Prinses Beatrixpark
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Prinses Beatrixpark Middenbeemster is A (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 36). Het meest zuinige energielabel in Prinses Beatrixpark Middenbeemster is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Prinses Beatrixpark is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Prinses Beatrixpark met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Prinses Beatrixpark met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Prinses Beatrixpark Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Prinses Beatrixpark Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Prinses Beatrixpark Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Prinses Beatrixpark Middenbeemster

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prinses Beatrixpark in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prinses Beatrixpark in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Prinses Beatrixpark Middenbeemster

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.