Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Oosterduinen B, Norg

Gemeente Noordenveld | Provincie Drenthe

Kaartweergave Oosterduinen B in Norg
Adressen:
1
Woningen:
1
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
103 m2
Postcode:
9331 WC
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€209.000 - €227.000

Over Oosterduinen B Norg

Oosterduinen B is een straat in de plaats Norg, in de gemeente Noordenveld en daarmee in de provincie Drenthe. In Oosterduinen B Norg is er één adres gevestigd, en dat is een woning.

Perceeloppervlakte

Het enige adres in Oosterduinen B Norg heeft een perceeloppervlakte van 3227 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Norg is 1635 m2. Vergeleken met alle straten in Norg heeft Oosterduinen B gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Oosterduinen B Norg dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Oosterduinen B
Norg
Nederland

Woonoppervlakte

Het enige adres in Oosterduinen B Norg heeft een woonoppervlakte van 103 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Norg is 134 m2. Vergeleken met alle straten in Norg heeft Oosterduinen B gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Oosterduinen B dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Oosterduinen B
Norg
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in Oosterduinen B Norg heeft als bouwjaar 2002.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Norg is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Norg is het gebouw in Oosterduinen B Norg dus jonger

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in Oosterduinen B Norg dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Oosterduinen B
Norg
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

Het enige adres in Oosterduinen B Norg heeft een geschatte WOZ-waarde van €218.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Norg is €171.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Norg is de geschatte WOZ-waarde van het gebouw in Oosterduinen B Norg dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van het gebouw in Oosterduinen B Norg dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Oosterduinen B
Norg
Nederland

Bedrijven in Oosterduinen B Norg

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Oosterduinen B in Norg. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Oosterduinen B in Norg dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Oosterduinen B Norg

Adres Postcode
Oosterduinen B 1-A 9331 WC