Molenstraat 10, Oeffelt

Gemeente Land Van Cuijk | Provincie Noord-Brabant

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Molenstraat 10 in Oeffelt
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:4.550 m2
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:247 m2
energielabel
Energielabel:C
bouwjaar
Bouwjaar:1987
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5441 AB
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Molenstraat 10 bevindt zich in de plaats Oeffelt, in de gemeente Land Van Cuijk en daarmee in de provincie Noord-Brabant. De postcode van het adres is 5441 AB en het adres heeft een woonfunctie. Het type woonhuis is vrijstaande woning en is gebouwd in het jaar 1987.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Molenstraat 10 Oeffelt
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Molenstraat 10 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Molenstraat 10 Oeffelt te schrijven!
Schrijf een review

Perceeloppervlakte

Molenstraat 10 heeft een perceeloppervlakte van 4550 m2. De gemiddelde perceeloppervlakte in Molenstraat Oeffelt is 1294 m2, waarmee Molenstraat 10 dus een grotere perceeloppervlakte heeft.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Molenstraat 10 dus grotere perceeloppervlakte.

Perceeloppervlakte Molenstraat 10 Oeffelt

Woonoppervlakte

Molenstraat 10 heeft een woonoppervlakte van 247 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Molenstraat Oeffelt is 201 m2, waarmee Molenstraat 10 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Molenstraat 10 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Molenstraat 10 Oeffelt
Energielabel Molenstraat 10 Oeffelt

Energielabel

Het energielabel van Molenstraat 10 is C. De meest voorkomende energielabel in Molenstraat Oeffelt is C en het minst voorkomende energielabel is G. Het meest zuinige energielabel in Molenstraat Oeffelt is C, terwijl G het minst zuinige energielabel in Molenstraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Molenstraat 10 in Oeffelt. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Molenstraat 10 in Oeffelt dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Molenstraat 10 in Oeffelt heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.