Mahoniastraat, Opheusden

Gemeente Neder-Betuwe | Provincie Gelderland

Kaartweergave Mahoniastraat in Opheusden
Adressen:
40
Woningen:
39
Bedrijven:
2
Gemiddelde woonoppervlakte:
103 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcodes:
4043 NN, 4043 NP
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€197.000 - €213.000

Over Mahoniastraat Opheusden

Mahoniastraat is een straat in de plaats Opheusden, in de gemeente Neder-Betuwe en daarmee in de provincie Gelderland. In Mahoniastraat Opheusden zijn in totaal 41 adressen gevestigd, waarvan 39 adressen een woning betreffen en 2 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Mahoniastraat Opheusden is 176 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 275 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 139 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Opheusden is 343 m2. Vergeleken met alle straten in Opheusden heeft Mahoniastraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Mahoniastraat Opheusden dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Mahoniastraat
Opheusden
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Mahoniastraat Opheusden is 103 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 28, met een grootte van 154 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 39, met een grootte van 88 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Opheusden is 139 m2. Vergeleken met alle straten in Opheusden heeft Mahoniastraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Mahoniastraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Mahoniastraat
Opheusden
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Mahoniastraat Opheusden is 1976. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1976 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 18).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Opheusden is 1969. Vergeleken met alle gebouwen in Opheusden zijn de gebouwen in Mahoniastraat Opheusden gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Mahoniastraat Opheusden gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Mahoniastraat
Opheusden
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Mahoniastraat Opheusden wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 28. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €267.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Mahoniastraat Opheusden wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 43 en 47. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €181.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Mahoniastraat Opheusden wordt geschat op €205.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Opheusden is €264.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Opheusden is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Mahoniastraat Opheusden dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Mahoniastraat Opheusden dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Mahoniastraat
Opheusden
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Mahoniastraat Opheusden is C (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 28). Het meest zuinige energielabel in Mahoniastraat Opheusden is B, terwijl D het minst zuinige energielabel in Mahoniastraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Opheusden is C, waardoor Mahoniastraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Opheusden.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Mahoniastraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Mahoniastraat Opheusden | Meest zuinig
Energielabel Mahoniastraat Opheusden | Minst zuinig
Energielabel Mahoniastraat Opheusden | Meest voorkomend

Bedrijven in Mahoniastraat Opheusden

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Mahoniastraat Opheusden. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Mahoniastraat Opheusden? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Mahoniastraat 28, 4043 NP
Kinderdagverblijf
Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten
Kvk nummer: 74971484
meer info
Meer info
Mahoniastraat 6, 4043 NP
Internetdiensten
Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten
Kvk nummer: 84909811
meer info
Meer info

Alle adressen in Mahoniastraat Opheusden

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.