Hoge Bergen 3, Roosendaal

Gemeente Roosendaal | Provincie Noord-Brabant

Kaartweergave Hoge Bergen 3 in Roosendaal
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:G
bouwjaar
Bouwjaar:1974
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4704 RH
Functie:
Industriefunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Hoge Bergen 3 bevindt zich in de plaats Roosendaal, in de gemeente Roosendaal en daarmee in de provincie Noord-Brabant. De postcode van het adres is 4704 RH en het adres heeft een industriefunctie. Het bouwjaar is 1974.

Energielabel Hoge Bergen 3 Roosendaal

Energielabel

Het energielabel van Hoge Bergen 3 is G. De meest voorkomende energielabel in Hoge Bergen Roosendaal is G en het minst voorkomende energielabel is F. Het meest zuinige energielabel in Hoge Bergen Roosendaal is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Hoge Bergen is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Hoge Bergen 3 in Roosendaal. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Hoge Bergen 3 in Roosendaal dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Hoge Bergen 3 in Roosendaal heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.