Burgemeester Aernoudtsweg 1, Sluis

Gemeente Sluis | Provincie Zeeland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Burgemeester Aernoudtsweg 1 in Sluis
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:302 m2
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:123 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2021
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4524 KZ
Functie:
Woonfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Burgemeester Aernoudtsweg 1 bevindt zich in de plaats Sluis, in de gemeente Sluis en daarmee in de provincie Zeeland. De postcode van het adres is 4524 KZ en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2021.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Burgemeester Aernoudtsweg 1 Sluis
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Burgemeester Aernoudtsweg 1 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Burgemeester Aernoudtsweg 1 Sluis te schrijven!
Schrijf een review

Perceeloppervlakte

Burgemeester Aernoudtsweg 1 heeft een perceeloppervlakte van 302 m2. De gemiddelde perceeloppervlakte in Burgemeester Aernoudtsweg Sluis is 2677 m2, waarmee Burgemeester Aernoudtsweg 1 dus een kleinere perceeloppervlakte heeft.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Burgemeester Aernoudtsweg 1 dus grotere perceeloppervlakte.

Perceeloppervlakte Burgemeester Aernoudtsweg 1 Sluis

Woonoppervlakte

Burgemeester Aernoudtsweg 1 heeft een woonoppervlakte van 123 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Burgemeester Aernoudtsweg Sluis is 193 m2, waarmee Burgemeester Aernoudtsweg 1 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Burgemeester Aernoudtsweg 1 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Burgemeester Aernoudtsweg 1 Sluis
Energielabel Burgemeester Aernoudtsweg 1 Sluis

Energielabel

Het energielabel van Burgemeester Aernoudtsweg 1 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Burgemeester Aernoudtsweg Sluis is G en het minst voorkomende energielabel is G. Het meest zuinige energielabel in Burgemeester Aernoudtsweg Sluis is G, terwijl G het minst zuinige energielabel in Burgemeester Aernoudtsweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Burgemeester Aernoudtsweg 1 in Sluis. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Burgemeester Aernoudtsweg 1 in Sluis dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Burgemeester Aernoudtsweg 1 in Sluis heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.