Dr. Kuyperlaan, Sneek

Gemeente Sudwest Fryslan | Provincie Friesland

Kaartweergave Dr. Kuyperlaan in Sneek
Adressen:
37
Woningen:
34
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
110 m2
Meest voorkomende energielabel:
D
Postcodes:
8603 AZ, 8603 BA, 8603 BB
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€217.000 - €235.000

Over Dr. Kuyperlaan Sneek

Dr. Kuyperlaan is een straat in de plaats Sneek, in de gemeente Sudwest Fryslan en daarmee in de provincie Friesland. In Dr. Kuyperlaan Sneek zijn er in totaal 34 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Dr. Kuyperlaan Sneek is 196 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 305 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 127 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Sneek is 302 m2. Vergeleken met alle straten in Sneek heeft Dr. Kuyperlaan gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Dr. Kuyperlaan Sneek dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Dr. Kuyperlaan
Sneek
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Dr. Kuyperlaan Sneek is 110 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 142 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 84 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Sneek is 119 m2. Vergeleken met alle straten in Sneek heeft Dr. Kuyperlaan gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Dr. Kuyperlaan dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Dr. Kuyperlaan
Sneek
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Dr. Kuyperlaan Sneek is 1964. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1938 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 26).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Sneek is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Sneek zijn de gebouwen in Dr. Kuyperlaan Sneek gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Dr. Kuyperlaan Sneek gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Dr. Kuyperlaan
Sneek
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Dr. Kuyperlaan Sneek wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 24. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €292.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Dr. Kuyperlaan wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 29. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €167.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Dr. Kuyperlaan Sneek wordt geschat op €226.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Sneek is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Sneek is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Dr. Kuyperlaan Sneek dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Dr. Kuyperlaan Sneek dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Dr. Kuyperlaan
Sneek
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Dr. Kuyperlaan Sneek is D (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 25). Het meest zuinige energielabel in Dr. Kuyperlaan Sneek is A, terwijl E het minst zuinige energielabel in Dr. Kuyperlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Sneek is C, waardoor Dr. Kuyperlaan met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Sneek.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Dr. Kuyperlaan met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Dr. Kuyperlaan Sneek | Meest zuinig
Energielabel Dr. Kuyperlaan Sneek | Minst zuinig
Energielabel Dr. Kuyperlaan Sneek | Meest voorkomend

Bedrijven in Dr. Kuyperlaan Sneek

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Dr. Kuyperlaan in Sneek. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Dr. Kuyperlaan in Sneek dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.