Dorpsstraat 57-A, Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard | Provincie Noord-Brabant

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:C
bouwjaar
Bouwjaar:1960
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
5556 VL
Functie:
Bijeenkomstfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Dorpsstraat 57-A bevindt zich in de plaats Valkenswaard, in de gemeente Valkenswaard en daarmee in de provincie Noord-Brabant. De postcode van het adres is 5556 VL en het adres heeft een bijeenkomstfunctie en sportfunctie. Het bouwjaar is 1960.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Dorpsstraat 57-A Valkenswaard
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Dorpsstraat 57-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Dorpsstraat 57-A Valkenswaard te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Dorpsstraat 57-A Valkenswaard

Energielabel

Het energielabel van Dorpsstraat 57-A is C. De meest voorkomende energielabel in Dorpsstraat Valkenswaard is C en het minst voorkomende energielabel is G. Het meest zuinige energielabel in Dorpsstraat Valkenswaard is A+++, terwijl G het minst zuinige energielabel in Dorpsstraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Dorpsstraat 57-A in Valkenswaard. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Dorpsstraat 57-A in Valkenswaard dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Dorpsstraat 57-A in Valkenswaard heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.