Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Kruidvlier, Venray

Gemeente Venray
Provincie Limburg

Kaartweergave Kruidvlier in Venray
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  10
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  100 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  5803 GA
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €187.000 - €203.000 info

Over Kruidvlier Venray

Kruidvlier is een straat in de plaats Venray, in de gemeente Venray en daarmee in de provincie Limburg. In Kruidvlier Venray zijn er in totaal 10 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Kruidvlier Venray is 186 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 15, met een grootte van 270 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 128 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Venray is 229 m2. Vergeleken met alle straten in Venray heeft Kruidvlier gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kruidvlier Venray dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Kruidvlier
Venray
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Kruidvlier Venray is 100 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 110 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 98 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Venray is 137 m2. Vergeleken met alle straten in Venray heeft Kruidvlier gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Kruidvlier dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Kruidvlier
Venray
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Kruidvlier Venray is 1988. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1988 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Venray is 1980. Vergeleken met alle gebouwen in Venray zijn de gebouwen in Kruidvlier Venray gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Kruidvlier Venray gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Kruidvlier
Venray
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Kruidvlier Venray wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 15 en 19. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €213.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Kruidvlier Venray wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 3. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €167.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Kruidvlier Venray wordt geschat op €195.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Venray is €227.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Venray is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kruidvlier Venray dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Kruidvlier Venray dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Kruidvlier
Venray
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Kruidvlier Venray is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 3). Het meest zuinige energielabel in Kruidvlier Venray is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Kruidvlier is.

Het meeste voorkomende energielabel in Venray is A, waardoor Kruidvlier met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Venray.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Kruidvlier met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Kruidvlier Venray | Meest zuinig
Energielabel Kruidvlier Venray | Minst zuinig
Energielabel Kruidvlier Venray | Meest voorkomend

Bedrijven in Kruidvlier Venray

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Kruidvlier in Venray. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Kruidvlier in Venray dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Kruidvlier Venray

Adres Postcode
Kruidvlier 1 5803 GA
Kruidvlier 3 5803 GA
Kruidvlier 5 5803 GA
Kruidvlier 7 5803 GA
Kruidvlier 9 5803 GA
Adres Postcode
Kruidvlier 11 5803 GA
Kruidvlier 13 5803 GA
Kruidvlier 15 5803 GA
Kruidvlier 17 5803 GA
Kruidvlier 19 5803 GA
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Kruidvlier in Venray? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden