Annie Romeinlaan, Vlissingen

Gemeente Vlissingen | Provincie Zeeland

Kaartweergave Annie Romeinlaan in Vlissingen
Adressen:
14
Woningen:
14
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
169 m2
Meest voorkomende energielabel:
B
Postcode:
4385 KD
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€382.000 - €414.000

Over Annie Romeinlaan Vlissingen

Annie Romeinlaan is een straat in de plaats Vlissingen, in de gemeente Vlissingen en daarmee in de provincie Zeeland. In Annie Romeinlaan Vlissingen zijn er in totaal 14 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Annie Romeinlaan Vlissingen is 510 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 896 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 351 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Vlissingen is 249 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Annie Romeinlaan gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Annie Romeinlaan Vlissingen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Annie Romeinlaan
Vlissingen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Annie Romeinlaan Vlissingen is 169 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 21, met een grootte van 263 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 120 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vlissingen is 107 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Annie Romeinlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Annie Romeinlaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Annie Romeinlaan
Vlissingen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Annie Romeinlaan Vlissingen is 1992. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1991 (waaronder huisnummer huisnummer 5). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 8).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vlissingen is 1961. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen zijn de gebouwen in Annie Romeinlaan Vlissingen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Annie Romeinlaan Vlissingen gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Annie Romeinlaan
Vlissingen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Annie Romeinlaan Vlissingen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 11. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €475.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Annie Romeinlaan wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €349.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Annie Romeinlaan Vlissingen wordt geschat op €398.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Vlissingen is €230.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Annie Romeinlaan Vlissingen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Annie Romeinlaan Vlissingen dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Annie Romeinlaan
Vlissingen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Annie Romeinlaan Vlissingen is B (waaronder huisnummer 7) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 23). Het meest zuinige energielabel in Annie Romeinlaan Vlissingen is A, terwijl B het minst zuinige energielabel in Annie Romeinlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vlissingen is C, waardoor Annie Romeinlaan met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Vlissingen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Annie Romeinlaan met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Annie Romeinlaan Vlissingen | Meest zuinig
Energielabel Annie Romeinlaan Vlissingen | Minst zuinig
Energielabel Annie Romeinlaan Vlissingen | Meest voorkomend

Bedrijven in Annie Romeinlaan Vlissingen

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Annie Romeinlaan in Vlissingen. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Annie Romeinlaan in Vlissingen dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Annie Romeinlaan Vlissingen

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.