Steengrachtstraat, Vlissingen

Gemeente Vlissingen | Provincie Zeeland

Kaartweergave Steengrachtstraat in Vlissingen
Adressen:
36
Woningen:
36
Bedrijven:
3
Gemiddelde woonoppervlakte:
110 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcodes:
4386 AR, 4386 AS, 4386 AT
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€224.000 - €243.000

Over Steengrachtstraat Vlissingen

Steengrachtstraat is een straat in de plaats Vlissingen, in de gemeente Vlissingen en daarmee in de provincie Zeeland. In Steengrachtstraat Vlissingen zijn in totaal 39 adressen gevestigd, waarvan 36 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Steengrachtstraat Vlissingen is 362 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 1042 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 37, met een grootte van 125 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Vlissingen is 249 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Steengrachtstraat gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Steengrachtstraat Vlissingen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Steengrachtstraat
Vlissingen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Steengrachtstraat Vlissingen is 110 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 55, met een grootte van 190 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 41, met een grootte van 69 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vlissingen is 107 m2. Vergeleken met alle straten in Vlissingen heeft Steengrachtstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Steengrachtstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Steengrachtstraat
Vlissingen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Steengrachtstraat Vlissingen is 1966. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 1, wat als bouwjaar 1939 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 57).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vlissingen is 1961. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen zijn de gebouwen in Steengrachtstraat Vlissingen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Steengrachtstraat Vlissingen gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Steengrachtstraat
Vlissingen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Steengrachtstraat Vlissingen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €437.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Steengrachtstraat Vlissingen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 43, 47 en 51. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €116.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Steengrachtstraat Vlissingen wordt geschat op €233.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Vlissingen is €230.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Vlissingen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Steengrachtstraat Vlissingen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Steengrachtstraat Vlissingen dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Steengrachtstraat
Vlissingen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Steengrachtstraat Vlissingen is C (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Steengrachtstraat Vlissingen is B, terwijl G het minst zuinige energielabel in Steengrachtstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vlissingen is C, waardoor Steengrachtstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Vlissingen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Steengrachtstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Steengrachtstraat Vlissingen | Meest zuinig
Energielabel Steengrachtstraat Vlissingen | Minst zuinig
Energielabel Steengrachtstraat Vlissingen | Meest voorkomend

Bedrijven in Steengrachtstraat Vlissingen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Steengrachtstraat Vlissingen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Steengrachtstraat Vlissingen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Steengrachtstraat 15, 4386 AR
Webshop en postorder
meer info
Meer info
Steengrachtstraat 35, 4386 AR
Reiniging
Glazenwassen
Kvk nummer: 22060442
meer info
Meer info
Steengrachtstraat 1, 4386 AR
Webshop en postorder
Gespecialiseerde detailhandel via postorder en internet in overige non-food
Kvk nummer: 70394210
meer info
Meer info

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.