Vronhovenstraat, Vlodrop

Gemeente Roerdalen | Provincie Limburg

Kaartweergave Vronhovenstraat in Vlodrop
Adressen:
6
Woningen:
6
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
216 m2
Meest voorkomende energielabel:
D
Postcode:
6063 CN
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€271.000 - €293.000

Over Vronhovenstraat Vlodrop

Vronhovenstraat is een straat in de plaats Vlodrop, in de gemeente Roerdalen en daarmee in de provincie Limburg. In Vronhovenstraat Vlodrop zijn er in totaal 6 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Vronhovenstraat Vlodrop is 433 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 581 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 322 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Vlodrop is 626 m2. Vergeleken met alle straten in Vlodrop heeft Vronhovenstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Vronhovenstraat Vlodrop dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Vronhovenstraat
Vlodrop
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Vronhovenstraat Vlodrop is 216 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 250 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 190 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Vlodrop is 157 m2. Vergeleken met alle straten in Vlodrop heeft Vronhovenstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Vronhovenstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Vronhovenstraat
Vlodrop
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Vronhovenstraat Vlodrop is 1973. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2, wat als bouwjaar 1972 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2023 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Vlodrop is 1967. Vergeleken met alle gebouwen in Vlodrop zijn de gebouwen in Vronhovenstraat Vlodrop gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Vronhovenstraat Vlodrop gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Vronhovenstraat
Vlodrop
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Vronhovenstraat Vlodrop wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 1. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €310.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Vronhovenstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 3. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €259.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Vronhovenstraat Vlodrop wordt geschat op €282.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Vlodrop is €235.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Vlodrop is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Vronhovenstraat Vlodrop dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Vronhovenstraat Vlodrop dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Vronhovenstraat
Vlodrop
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Vronhovenstraat Vlodrop is D (waaronder huisnummer 6) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 6). Het meest zuinige energielabel in Vronhovenstraat Vlodrop is D, terwijl D het minst zuinige energielabel in Vronhovenstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Vlodrop is C, waardoor Vronhovenstraat met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Vlodrop.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Vronhovenstraat met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Vronhovenstraat Vlodrop | Meest zuinig
Energielabel Vronhovenstraat Vlodrop | Minst zuinig
Energielabel Vronhovenstraat Vlodrop | Meest voorkomend

Bedrijven in Vronhovenstraat Vlodrop

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Vronhovenstraat in Vlodrop. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Vronhovenstraat in Vlodrop dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Vronhovenstraat Vlodrop

Adres Postcode
Vronhovenstraat 1 6063 CN
Vronhovenstraat 2 6063 CN
Vronhovenstraat 3 6063 CN
Adres Postcode
Vronhovenstraat 4 6063 CN
Vronhovenstraat 6 6063 CN
Vronhovenstraat 8 6063 CN

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.