Lenna 139, Wolvega

Gemeente Weststellingwerf | Provincie Friesland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Lenna 139 in Wolvega
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:43 m2
energielabel
Energielabel:C
bouwjaar
Bouwjaar:1970
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
8471 MX
Functie:
Woonfunctie
Type woning:
Flatwoning (overig)
Alles over:
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Lenna 139 bevindt zich in de plaats Wolvega, in de gemeente Weststellingwerf en daarmee in de provincie Friesland. De postcode van het adres is 8471 MX en het adres heeft een woonfunctie. Het type woonhuis is flatwoning (overig) en is gebouwd in het jaar 1970.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Lenna 139 Wolvega
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Lenna 139 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Lenna 139 Wolvega te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Lenna 139 heeft een woonoppervlakte van 43 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Lenna Wolvega is 52 m2, waarmee Lenna 139 dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Lenna 139 dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Lenna 139 Wolvega
Energielabel Lenna 139 Wolvega

Energielabel

Het energielabel van Lenna 139 is C. De meest voorkomende energielabel in Lenna Wolvega is C en het minst voorkomende energielabel is B. Het meest zuinige energielabel in Lenna Wolvega is B, terwijl C het minst zuinige energielabel in Lenna is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Lenna 139 in Wolvega. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Lenna 139 in Wolvega dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Lenna 139 in Wolvega heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.