Mr.Groen Van Prinstererstraat, Wolvega

Gemeente Weststellingwerf | Provincie Friesland

Kaartweergave Mr.Groen Van Prinstererstraat in Wolvega
Adressen:
41
Woningen:
41
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
85 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcodes:
8471 MA, 8471 LX, 8471 LZ, 8471 MB
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€129.000 - €140.000

Over Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega

Mr.Groen Van Prinstererstraat is een straat in de plaats Wolvega, in de gemeente Weststellingwerf en daarmee in de provincie Friesland. In Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega zijn er in totaal 41 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega is 195 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 36, met een grootte van 275 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 162 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Wolvega is 376 m2. Vergeleken met alle straten in Wolvega heeft Mr.Groen Van Prinstererstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Mr.Groen Van Prinstererstraat
Wolvega
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega is 85 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 28, met een grootte van 90 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 82 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Wolvega is 116 m2. Vergeleken met alle straten in Wolvega heeft Mr.Groen Van Prinstererstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Mr.Groen Van Prinstererstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Mr.Groen Van Prinstererstraat
Wolvega
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega is 1961. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1959 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2023 (waaronder huisnummer huisnummer 28).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Wolvega is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Wolvega zijn de gebouwen in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Mr.Groen Van Prinstererstraat
Wolvega
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 36. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €156.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Mr.Groen Van Prinstererstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 29. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €122.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega wordt geschat op €134.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Wolvega is €199.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Wolvega is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Mr.Groen Van Prinstererstraat
Wolvega
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega is C (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 28). Het meest zuinige energielabel in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega is B, terwijl E het minst zuinige energielabel in Mr.Groen Van Prinstererstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Wolvega is C, waardoor Mr.Groen Van Prinstererstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Wolvega.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Mr.Groen Van Prinstererstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega | Meest zuinig
Energielabel Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega | Minst zuinig
Energielabel Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega | Meest voorkomend

Bedrijven in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Mr.Groen Van Prinstererstraat in Wolvega. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Mr.Groen Van Prinstererstraat in Wolvega dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Mr.Groen Van Prinstererstraat Wolvega

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.