Aandijkseweg 3-L1, Zaamslag

Gemeente Terneuzen | Provincie Zeeland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Aandijkseweg 3-L1 in Zaamslag
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1911
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4543 PT
Functie:
Overige Gebruiksfunctie
Alles over:
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Aandijkseweg 3-L1 bevindt zich in de plaats Zaamslag, in de gemeente Terneuzen en daarmee in de provincie Zeeland. De postcode van het adres is 4543 PT en het adres heeft een overige gebruiksfunctie. Het bouwjaar is 1911.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Aandijkseweg 3-L1 Zaamslag
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Aandijkseweg 3-L1 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Aandijkseweg 3-L1 Zaamslag te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Aandijkseweg 3-L1 Zaamslag

Energielabel

Het energielabel van Aandijkseweg 3-L1 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Aandijkseweg Zaamslag is en het minst voorkomende energielabel is . Het meest zuinige energielabel in Aandijkseweg Zaamslag is , terwijl het minst zuinige energielabel in Aandijkseweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Aandijkseweg 3-L1 in Zaamslag. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Aandijkseweg 3-L1 in Zaamslag dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Aandijkseweg 3-L1 in Zaamslag heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.