Terneuzensestraat 79-AL1, Zaamslag

Gemeente Terneuzen | Provincie Zeeland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Terneuzensestraat 79-AL1 in Zaamslag
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1985
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4543 RR
Functie:
Overige Gebruiksfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Terneuzensestraat 79-AL1 bevindt zich in de plaats Zaamslag, in de gemeente Terneuzen en daarmee in de provincie Zeeland. De postcode van het adres is 4543 RR en het adres heeft een overige gebruiksfunctie. Het bouwjaar is 1985.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Terneuzensestraat 79-AL1 Zaamslag
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Terneuzensestraat 79-AL1 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Terneuzensestraat 79-AL1 Zaamslag te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Terneuzensestraat 79-AL1 Zaamslag

Energielabel

Het energielabel van Terneuzensestraat 79-AL1 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Terneuzensestraat Zaamslag is E en het minst voorkomende energielabel is D. Het meest zuinige energielabel in Terneuzensestraat Zaamslag is D, terwijl G het minst zuinige energielabel in Terneuzensestraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Terneuzensestraat 79-AL1 in Zaamslag. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Terneuzensestraat 79-AL1 in Zaamslag dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Terneuzensestraat 79-AL1 in Zaamslag heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.