Prestostraat 7, Zwaag

Gemeente Hoorn | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:110 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1689 DS
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Prestostraat 7 bevindt zich in de plaats Zwaag, in de gemeente Hoorn en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1689 DS en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Prestostraat 7 Zwaag
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Prestostraat 7 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Prestostraat 7 Zwaag te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Prestostraat 7 heeft een woonoppervlakte van 110 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Prestostraat Zwaag is 103 m2, waarmee Prestostraat 7 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Prestostraat 7 dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Prestostraat 7 Zwaag
Energielabel Prestostraat 7 Zwaag

Energielabel

Het energielabel van Prestostraat 7 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Prestostraat Zwaag is en het minst voorkomende energielabel is . Het meest zuinige energielabel in Prestostraat Zwaag is , terwijl het minst zuinige energielabel in Prestostraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prestostraat 7 in Zwaag. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prestostraat 7 in Zwaag dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Prestostraat 7 in Zwaag heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.