Red Naomistraat 15, Zwaag

Gemeente Hoorn | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:110 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1689 DT
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Red Naomistraat 15 bevindt zich in de plaats Zwaag, in de gemeente Hoorn en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1689 DT en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Red Naomistraat 15 Zwaag
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Red Naomistraat 15 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Red Naomistraat 15 Zwaag te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Red Naomistraat 15 heeft een woonoppervlakte van 110 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Red Naomistraat Zwaag is 102 m2, waarmee Red Naomistraat 15 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Red Naomistraat 15 dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Red Naomistraat 15 Zwaag
Energielabel Red Naomistraat 15 Zwaag

Energielabel

Het energielabel van Red Naomistraat 15 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Red Naomistraat Zwaag is en het minst voorkomende energielabel is . Het meest zuinige energielabel in Red Naomistraat Zwaag is , terwijl het minst zuinige energielabel in Red Naomistraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Red Naomistraat 15 in Zwaag. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Red Naomistraat 15 in Zwaag dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Red Naomistraat 15 in Zwaag heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.