Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

Piet de Goede Nieuwe en Gebr. Elektrische Apparaten Heerhugowaard

(4.8)
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie
Claim nu Geen website vermeld:Voeg toe Places Website:Website bekijken

Adres

Verlaat 25, 1704 JN Heerhugowaard

Vestiging: Bekijk locatie

Over Piet de Goede Nieuwe en Gebr. Elektrische Apparaten

Kleinhandel in nieuwe en gebruikte elektrische huishoudelijke apparaten en -machines

Onze bezoekers over Piet de Goede Nieuwe en Gebr. Elektrische Apparaten in Heerhugowaard

  • Telefonische bereikbaarheid
    0%
    bereikbaar
  • Algemene indruk van dit bedrijf
    4.7
    23 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf
    4.9
    19 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf
    4.9
    18 beoordelingen
  • Totaal:
    4.8
    60 beoordelingen
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Detailhandel in Heerhugowaard

Reviews over Piet de Goede Nieuwe en Gebr. Elektrische Apparaten in Heerhugowaard

  • (8.7)

    Ik heb al diverse keren een wasmachine/ droger/ koelkast gekocht bij Pieter en dat bevalt goed. Als er problemen zijn wordt het snel gerepareerd, zelfs nadat de garantie net was verlopen.

    4 jan. 2022 11:02:58
  • (2)

    Zeer slecht, nu een expert laten kijken, we zijn gewoon belazerd met een vaatwasser van 2004, geen wonder dat ie na een paar weken al kuren vertoonde, geen reactie wij maar afwachten op reactie van Piet de Goede, koop nooit witgoed bij deze man,

    14 jul. 2020 19:29:16
  • (10)

    Pieter de Goede is een super vriendelijke man met hart voor de zaak. Hij is betrokken, hulpvaardig en levert een uitmuntende service. Ik ben al vele jaren naar volle tevredenheid klant bij Piet de Goede voor al mijn witgoed. Ik raad dit bedrijf dan ook voor de volle 100% aan! Garantie is perfect. Spullen zijn perfect en gaan jaren mee. Service voortreffelijk.

    7 okt. 2019 16:21:22
  • (8.7)

    Een aantal dagen geleden ging de pomp van mijn wasmachine stuk. Deze had ik anderhalf jaar geleden bij Piet de Goede gekocht. Geen garantie meer, maar de service was top. Via de telefoon nog wat dingetjes geprobeerd, maar het bleek al snel dat de pomp vervangen moest worden. Paar dagen later zat de nieuwe pomp erop en deed hij het weer prima. Dit alles volledig gratis. Bedankt !

    18 sep. 2018 11:15:44
  • (8.7)

    Deze week een nieuwe vaatwasser besteld en kon al binnen 2 dagen geplaatst worden. Deze werd zeer zorgvuldig geplaatst door de monteur. Over de kwaliteit van de vaatwasser zelf kan ik nog niet oordelen, maar daar twijfel ik niet aan.

    9 aug. 2018 18:27:29
  • (2)

    Geen apparatuur kopen bij deze meneer zonder gezien te hebben ! Telefonisch met meneer een afspraak gemaakt voor een koelkast. Deze zou nagekeken worden plus deuren linksdraaiend gemonteerd worden en mij was verzekerd dat de koelkast volledig kras- en deukvrij zou zijn.

    Ik heb dit goed nagevraagd bij meneer aangezien ik ver moest reizen (Apeldoorn-Heerhugowaard). Bij aankomst lag koelkast nog in een autobus, deurtjes waren niet gemonteerd (volgens meneer geen tijd gehad) en de koelkast zat onder de krassen (beide gehele zijkanten bekrast plus 2 grote deuken of de fronten). Meneer heeft best goede spullen staan (gezien), echter de afspraak die ik met meneer had, was een blamage.

    25 apr. 2016 04:11:24
  • (2)

    Geen apparatuur kopen bij deze meneer zonder gezien te hebben! Telefonisch met meneer een afspraak gemaakt voor een koelkast. Deze zou nagekeken worden plus deuren linksdraaiend gemonteerd worden en mij was verzekerd dat de koelkast volledig kras- en deukvrij zou zijn. Ik heb dit goed nagevraagd bij meneer aangezien ik ver moest reizen (Apeldoorn-Heerhugowaard). Bij aankomst lag koelkast nog in een autobus, deurtjes waren niet gemonteerd (volgens meneer geen tijd gehad) en de koelkast zat onder de krassen (beide gehele zijkanten bekrast plus 2 grote deuken of de fronten). Meneer heeft best goede spullen staan (gezien), echter de afspraak die ik met meneer had, was een blamage.

    23 apr. 2016 17:18:50
Gerelateerde bedrijven aan Piet de Goede Nieuwe en Gebr. Elektrische Apparaten

Website van Piet de Goede Nieuwe en Gebr. Elektrische Apparaten


Website url:
pietdegoede.nl
Aanverwante rubrieken