Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

TOS gieten Gieten

Geverifieerd door de eigenaar
Telefoonnummer: Toon telefoonnummer
Bel voor bedrijf zoeken
Bel nu
(90 ct/min) en doorverbonden gesprek
1822 - Places Nummerinformatie

Adres

Bloemakkers 53, 9461 GX Gieten

Vestiging: Bekijk locatie

Over TOS gieten

Als universeel en onafhankelijk onderhoudsbedrijf biedt TOS Gieten verschillende diensten aan. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw trucks, opleggers en aanhangwagens. Ook kunnen wij voor u de APK-keuring en Tachograaf ijking verzorgen.

Met een 24/7 service bent u ervan verzekerd dat u optimaal gebruik kunt maken van uw transport middelen. Wij weten dat voor u minimale onderhoudskosten en maximale bezetting tegen minimale kosten belangrijk is. Wij kunnen u adviseren in het zo laag mogelijk houden van deze kosten, bijvoorbeeld door het afsluiten van een servicecontract, tegen een gezamenlijk vooraf bepaald bedrag per maand verzorgen wij voor u het totale onderhoud.

Elektronica wordt steeds belangrijker binnen het onderhoud. Wij zijn dan ook uitgerust met de modernste diagnose apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, dit geldt niet alleen voor de trucks maar ook voor het getrokken materieel. Bij zowel de systemen van Wabco, Haldex als Knorr kunnen we eventuele storingen uitlezen en wissen. Het vervangen en in bedrijf stellen van nieuwe ABS/EBS modulatoren is voor ons geen probleem.

Ook voor verhuur van materieel kunt u bij ons terecht, we kunnen verschillende types opleggers en trucks aanbieden voor zowel de lange als korte termijn.

Naast trucks en opleggers kunnen wij u ook van dienst zijn met de verhuur van heftrucks, ook hier geldt dat we voor zowel lange als korte termijn een oplossing kunnen bieden. We hebben keus uit zowel diesel, gas of electrische heftrucks.

Openingstijden

  • Maandag
    08:00 - 17:00
  • Dinsdag
    08:00 - 17:00
  • Woensdag
    08:00 - 17:00
  • Donderdag
    08:00 - 17:00
  • Vrijdag
    08:00 - 17:00
  • Zaterdag
    08:00 - 12:00
  • Zondag
    Gesloten
Bel Places Nummerinformatie

Bel met onze informatiedienst. Wij zoeken telefoonnummers, openingstijden en meer.
Kosten zijn 90ct/min en doorverbonden gesprek.



Meer in de categorie: Autohulpdiensten in Gieten