Vul hier in wat u zoekt

Informatie over Z&K Auto's in Kessel

Voor betrouwbare occasions zit u goed bij Z & K auto's

Wij kunnen auto's direct voor u te naam stellen tot 21:00 uur en zaterdag tot 16:00 uur.

Naast de verkoop van auto's kunt u bij ons ook terecht voor reparaties, onderhoud en auto inkoop. Informatie hierover kunt u vinden op deze website of u kunt contact opnemen door te bellen.

Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen en in onze showroom onze auto's te bekijken. Wij zullen u dan zo goed mogelijk van dienst zijn en u kunt eventueel een proefrit maken in een auto waar u in geinteresseerd bent!

Wij zien u graag terug bij Z & K auto's!

Onze bezoekers over Z&K Auto's in Kessel

 • Telefonische bereikbaarheid:
  33%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  7.7
  6 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  8
  6 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  7.3
  6 beoordelingen
 • Totaal:
  7.7
  18 beoordelingen
Geef beoordeling

Reviews over Z&K Auto's in Kessel


1 review
2.7
 • Algemeen:

Heel veel problemen gehad met de skoda fabia. De ellende begon al na 3 dagen motorisch. Er werd meegedacht vanuit de garage met een betaling vanuit de klant (kostenpost van 700 euro heb ik 200 euro betaald). Vervolgens is er veel defect gegaan aan de auto je kan het zo gek niet bedenken oa: de gordel bijrijders stoel, elektronische ramen, zonneklep, airco en gat in de balk, schokdempers en remmen. Het blijft een gok met een tweedehands auto. Je hoopt alleen dat als je een auto van een garage koopt dat je voorlopig kan rijden zonder problemen, de hoeveelheid problemen van 14 maanden is niet te beschrijven.

Aankoop bedrag 2100,- euro en reparaties 1500 euro in 14 maanden. De auto door dit soort mankementen en eerlijkheid naar de kopers voor een lage prijs kunnen verkopen waardoor dit een erg duur auto jaar is geweest met de auto van Z&K auto's.